Birou Notarial Arad

Botoș-Gavrilescu & Huplea

Întocmire de acte notariale și consultații juridice notariale

Servicii notariale arad

Biroul notarial Arad Botoș – Gavrilescu & Huplea oferă servicii notariale care includ proceduri notariale esențiale necesare părților civile care doresc întocmirea actelor în formă autentică la achiziția de bunuri imobiliare, precum și procedura succesorală, testamente, procedura divorțului prin acordul soţilor.

Înființat în anul 2000, biroul notarial Arad Botoș – Gavrilescu & Huplea consiliază și asistă clienții săi pentru a rezolva toate aspectele legale legate de către procedurile notariale.

Echipa notariatului este formată din specialiști în domeniul notarial, care se asigură că procedurile sunt îndeplinite în spiritul și litera legii.

Vă așteptăm în biroul nostru pentru a vă oferi consiliere notarială individuală.

Ioan Botoș - Gabrilescu & Raul Huplea, Notari

Ioan Botoș Gavrilescu, notar

Cu peste 20 ani de experiență în domeniul notarial, notarul Ioan Botoș – Gavrilescu și-a definit cariera sa notarială de-a lungul timpului, prin excelență si calitate, devenind unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați notari publici din Arad.

Raul Huplea, notar

Pasiunea sa a profesională a fost definită de  notariat, încă de pe băncile gimnaziului. Astăzi, notarul Raul Huplea este unul dintre cei mai respectați profesioniști din domeniul notarial. 

Misiune

Să excelăm în calitatea serviciilor notariale și să devenim un exemplu pentru clienții noștri.

Viziune

Digitalizarea serviciilor notariale va contribui la fluidizarea fluxului activițății notariatelor la nivel național.

Valori

Pentru toate procedurile notariale menționate mai sus, precum și pentru consiliere notarială anterior încheierii procedurilor notariale, echipa noastră vă stă la dispoziție.
Luați legătură cu biroul notarial Arad Botoș – Gavrilescu & Huplea